Što je delta 3/3

Program DELTA 3/3 osmišljen je i namijenjen rekreativnom vježbanju s ciljem razvoja mobilnosti, snage i kondicije. Te tri komponente su nam osnova za zdrav i kvalitetan život. Nastao je na osnovu dugogodišnjeg prakticiranja različitih sistema treninga iz kojih su preuzeti poneki principi koji su implementirani u ovaj program. 

DELTA

Podijeljen je u tri težinska stupnja ( početni Δ1, srednji Δ2 i napredni Δ3 ) te na taj način omogućava primjenu ovog programa kako totalnim početnicima tako i naprednijim rekreativcima.

Fizio fit

trening se provodi u manjim grupama pod stručnim vodstvom fizioterapeuta što omogućava individualan pristup svakom polazniku. Obuhvaća vježbe jačanja posturalnih mišića bez opterećenja malih zglobova kralježnice.

Važan dio treninga su i dozirane vježbe istezanja, neophodne zbog posljedica sjedalačkog načina života i svakodnevnog stresa.

krav maga

Krav maga

Praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada. Krav Maga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja.

blue gym

gdje brige prestaju, počinje ljepota i zdravlje

Spremni ste za ukusni shake ili kavu u ugodnoj atmosferi?

Pon-Pet :   06:00h-22:00h
Subota:     10:00h-12:00h
                  17:00h-20:00h
Nedjelja:   NE RADIMO