Grupni treninzi

Kako bi što više izašli u susret svojim članovima grupni treninzi su organizirani na novi način. Od sada se više ne upisujete u program već u grupu. Što to znači? Do sada je recimo TNS bio u terminu od 17:30 i tko je htio vježbati po tom programu mogao je to isključivo u tom terminu. Naravno da taj termin mnogima nije odgovarao, a htjeli su vježbati baš po tom programu.

Od sada možete vježbati bilo koji program u terminu koji vama odgovara: 17:30, 18:30, 19:30 ili 20:30. Naši grupni treninzi se provode tako da istovremeno radimo po 4 programa: TNS, funkcionalni, kettlebell i delta S1. Na vama je samo da vidite u kojem terminu ima mjesta, pošto su nam grupe ograničene te se upišete u jedan od njih.

Sve detaljnije informacije o pojedinim programima možete pronaći na našoj web stranici. Ako i dalje niste sigurni koji je program najbolji za vas rado ćemo vam pomoći.

Redovitom uplatom mjesečne članarine zadržavate svoje mjesto u grupi. U slučaju da duži period ne dolazite i želite se vratiti prvo se informirajte ima li slobodnih mjesta u grupama i u kojem terminu.