I treneri trebaju trenera

sdsdI treneri trebaju trenerafsdfsdf

I treneri trebaju trenera

I treneri trebaju trenera

Objava: I treneri trebaju trenera

Ako želimo postići bilo kakav napredak u pogledu fizičkog izgleda osim što nam je potreban dobar plan treninga potreban nam je i dobar trener. Trener koji će napraviti program trening prema našim potrebama i ciljevima. Koji će isti taj program sprovesti s nama u djelo. Korigirati svaki pokret tijekom samog treninga, paziti na tempo izvođenja, motivirati nas za još jedno ili dva ponavljanja. Pratiti naš razvoj i napredak te shodno tome korigirati sam program treninga kako bi se ravnomjerno i skladno razvijali.

Bez tog trenera sami smo često skloni nerealno sami sebe procijeniti. Teško nam je sagledati se i realno procijeniti koji su nam nedostaci i na čemu bi trebali više raditi te što zapostaviti da bi postigli skladno razvijeno tijelo. Često se dogodi da počnemo zanemarivati mišićne skupine koje nam slabije idu. U isto vrijeme rado i često radimo ono što nam ide bolje i u čemu brže napredujemo. I nakon nekog vremena se javlja mišićni disbalans i nesklad tijela što nam sigurno nije bio početni plan kada smo krenuli trenirati.

Stoga i treneri kao i vježbači trebaju trenera koji će ih voditi i olakšati im put do njihovog cilja. Uvijek je lakši i brži napredak kada se radi s nekim tko zna posao nego kada idemo metodom pokušaja i pogrešaka. I zato i treneri trebaju trenera.